Sleutelhanger met foto of tekst (beige)

29,95

Sleutelhanger van soepel beige leer met persoonlijke sliders; een eigen foto of een metalen tekstplaatje aangevuld met twee sliders in jouw favoriete kleur. Standaard zit er een foto,- of tekstslider bij en twee gekleurde sliders. Kies bij de gekleurde sliders voor een bolle cabochon (1 t/m 15) of een platte cabochon (16 t/m 39).

Wil je een extra foto,- of tekstslider naast één gekleurde slider? Deze extra slider kan je los bijbestellen.

Slider 1 (tekst, foto of kleur) *

Slider 1 (tekst, foto of kleur)

Slider 2 (alleen kleur) *

Slider 2 (alleen kleur)

Slider 3 (alleen kleur) *

Slider 3 (alleen kleur)

Jouw tekst (bij keuze voor tekstslider)

Jouw foto (bij keuze voor fotoslider)

Verpakking

Sleutelhanger van soepel zwart leer met persoonlijke sliders; een eigen foto of een metalen tekstplaatje aangevuld met twee sliders in jouw favoriete kleur. Standaard zit er een foto,- of tekst slider bij en twee gekleurde sliders.

Wil je een extra foto,- of tekstslider naast één gekleurde slider? Deze extra slider kan je los bijbestellen.

Lees bij de keuze voor een foto- of tekstslider eerst even de informatie onder het tabblad ‘jouw tekst’.

Wat leuk dat je kiest voor een gepersonaliseerde ketting, armband of sleutelhanger! Met veel liefde worden alle letters in het metaal geslagen. Alles is mogelijk, maar er zijn wel een paar dingen om rekening mee te houden:

■ Je tekst mag niet te lang zijn voor het plaatje of de munt. Bij de omschrijving staat hoe groot de munt of het plaatje van jouw ketting of armband is. Onderaan vind je een de richtlijnen voor het aantal tekens.

■ Houd rekening met de ronding van de munt bij een rechte tekst. De langste woorden in het midden en geen hele lange woorden. Probeer zelf in te schatten of jouw tekst gaat passen. Kom je er niet uit? Stuur even een mailtje en we bekijken de mogelijkheden!

■ Wil je een sterretje? typ dan *. Wil je een hartje? Typ dan +. Houd rekening met een spatie aan beide kanten, waardoor een icoontje dus 3 tekens inneemt. Let op: het hartje en het sterretje zijn vrij groot, dus niet zo mooi in combinatie met kleine letters. Daarbij staan de icoontjes niet altijd helemaal recht. Wanneer je graag een hele 'strakke' armband of ketting wil, kan je de icoontjes beter achterwege laten.

■ Tekens als #$%^ zijn niet mogelijk. Je kunt wel kiezen voor &@()" - . /.

■ Past er op het door jouw gekozen sieraad twee rijen tekst en wil je dit graag? Geef aan wat op welke regel moet door R1: of R2: voor je tekst te plaatsen. Wanneer je bij een leren armband kiest voor twee rijen tekst wordt automatisch gebruik gemaakt van de kleine letters. Deze zijn alleen beschikbaar in lettertype recht.

Rechte tekst
Munt 15mm: één groot teken of vier/vijf kleine tekens
Munt 25mm: 18 kleine tekens
Munt 35mm: 25 kleine tekens
Plaat 50-55mm: 15 kleine tekens
Staaf 55mm: vier keer 15 kleine tekens
Metalen armband smal: 45 kleine tekens
Metalen armband breed: twee rijen met 45 kleine tekens of 15 grote tekens.
Leren armband met metalen plaatje: twee rijen met 20 kleine tekens of één rij met 15 normale tekens

Ronde tekst
Munt 15mm: vier/vijf kleine tekens
Munt 25mm: 8 kleine tekens
Munt 35mm: 14 kleine tekens

Klik hier voor meer informatie. Is iets onduidelijk of twijfel je? Stuur een berichtje of beschrijf je wensen/twijfels bij het afrekenen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!