Sigrid

Juni is eigenlijk altijd al mijn lievelingsmaand geweest. Het zonnetje dat steeds warmer wordt. Heerlijk geurende bloesem en dauw op het gras. Alle groene blaadjes aan de bomen en ’s avonds steeds langer genieten van zwoele zomeravonden.
Maar eigenlijk ben ik niet alleen gek op juni, maar op mooie momenten uit iedere maand. Wandelen door het verkleurde bos in de herfst. Chocolademelk drinken en dicht bij de open haard kruipen in de winter. En met mijn gezin, familie en vrienden genieten van fijne momenten samen. Genieten. 

Mooie momenten moet je koesteren. Mooie momenten moet je zelf blijven maken. Want het beste deel van herinneringen, is het maken en het dromen ervan. Wat ik het fijnst vind, is een aandenken maken aan deze momenten om ze nog meer te kunnen koesteren. En dat doe ik ook graag voor jou! Iets moois maken van jouw bijzondere moment. Het luisteren naar de persoonlijke verhalen ontroeren me en ik vind het bijzonder dat ik dan iets mag  betekenen in het maken van een sieraad.
Met stoere (natuur)producten maak ik voor iedereen een persoonlijk cadeau. Ik zaag speciaal voor jou een stuk metaal, waarna ik hier met stalen letters jouw persoonlijke tekst insla. Hierna maak ik er met kralen, stenen en leer een écht persoonlijk cadeau en sieraad van. Of het nou een cadeau is voor jezelf of voor een ander. Een sieraad van betekenis.

Ik hoop dat jij net zo van je sieraad kan genieten, als ik van het maken!
Met liefde gemaakt om met liefde te geven!

Sigrid Wentink
LASTJUNE