Wij maken voor jou de mooiste sieraden met jouw eigen tekst over mooie herinneringen of dromen. Je kunt jouw eigen tekst bij het bestellen van een sieraad invullen. Ieder teken slaan we met liefde (en flink wat kracht) in het metaal, waarna jij het met veel plezier mag dragen of cadeau mag geven. In de store vind je onze volledige collectie. Zit er niets voor je bij? Stuur even een berichtje en we ontwerpen samen het perfecte gepersonaliseerde sieraad!   Kies één van de onderwerpen links voor meer informatie.   Lees voor het bestellen ook onze algemene voorwaarden.
Ieder sieraad wordt speciaal voor jou gemaakt en meestal is het niet nodig om een maat op te geven. We gebruiken namelijk bij ieder sieraad een verlengketting, waardoor je je sieraad makkelijk bij kan stellen naar jouw maat.  Voor sommige sieraden gebruiken we wel maten, waarvoor we onderstaande maattabel hebben ontworpen. Om jouw maat te bepalen, kan je het best even je pols opmeten. De maat van je pols staat namelijk niet gelijk aan je lengte of kledingmaat. Staat jouw maat er niet bij? Kies de maat die het meest op jouw maat lijkt en vul bij 'opmerkingen' bij het afrekenen jouw daadwerkelijke maat in.
Vrouwen Mannen Kinderen
Polsomtrek Maat Polsomtrek Maat Polsomtrek Maat
15.5cm 17cm 18.5cm S M L 18cm 19cm 20cm S M L 13cm 14cm 15cm S M L
Meestal kan de maat bij de armbanden met maat, nog enigszins worden aangepast.
Alle teksten en letters worden met de hand in de sieraden geslagen. Je kunt kiezen uit rechte letters of comic letters. Het rechte lettertype is te zien op alle producten in de webshop en is te vergelijken met hoofdletters in Arial of Verdana. De comic letters zijn te vergelijken met Comic Sans, deze letters zijn iets rommeliger dan de rechte letters. Daarbij zijn er in iedere lettersoort ook cijfers en zijn er twee symbolen: een hartje en een sterretje. Symbolen
Behalve heel erg veel liefde en tijd, stoppen we ook de mooiste materialen in jouw sieraden. Dit zodat je zo lang mogelijk van jouw gepersonaliseerde sieraden kunt genieten. We maken voor al onze sieraden gebruiken van stoere, industriële materialen. De tekstmunten en plaatjes met tekst worden gemaakt van metaal. De zilverkleurige munten en plaatjes zijn gemaakt van aluminium en zijn daardoor licht van gewicht. Het goudkleurige metaal bestaat uit messing. De tekstmunten en plaatjes zijn van zeer stevige kwaliteit en worden allemaal met de hand uitgezaagd, gevijld, geschuurd en gepolijst. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken, zoals half edelsteen, leer, hout, glas en schelpen. Daarbij zijn alle gebruikte materialen nikkel vrij.
We maken gebruik van de beste materialen, zodat jouw sieraad zo lang mogelijk meegaat. Om de levensduur van je sieraad nog verder te verlengen, hebben we een aantal tips voor het onderhoud van je sieraad. Nattigheid Om je sieraad zo lang mogelijk mooi te houden, moet je ervoor zorgen dat deze zo min mogelijk in contact komt met nattigheid. Oftewel: zweet, parfum en water. Wees niet bang. Er gebeurt echt niet ineens iets met je sieraad wanneer hij in contact komt met nattigheid, maar probeer er wel rekening mee te houden. Bewaar je sieraden niet in een vochtige omgeving zoals de badkamer en spray parfum op voordat je je sieraden omdoet. Krasjes Op metaal kan tijdens het dragen kleine krasjes ontstaan. Dit valt over het algemeen niet op, maar wanneer je je hier wel aan stoort kan je ze op een eenvoudige manier wegpoetsen. Op de schoonmaakafdeling van de supermarkt, zijn staalwol zeepsponsjes te koop. Maak een sponsje nat en poets de metalen munten of plaatjes boven de gootsteen op. Lees voor informatie over garantie de Algemene voorwaarden.
We doen ons best om voor iedereen iets moois in onze store te hebben, maar dat is natuurlijk niet altijd mogelijk. Gelukkig hebben we daar de perfecte oplossing voor! Zoals je waarschijnlijk wel weet, worden alle sieraden met de hand gemaakt. Daardoor kunnen alle sieraden helemaal naar jouw wens aangepast worden. Meer muntjes, een andere kleur of volledig iets anders? Het is allemaal mogelijk. Stuur ons een berichtje en wij gaan speciaal voor jou aan de slag! Bedrijven Behalve speciale opdrachten voor particulieren, maken we ook graag iets moois voor uw bedrijf. Een relatiegeschenk, kerstpakket of een armband voor het hele dansteam? Geen probleem. Stuur ons een berichtje en we bekijken samen de mogelijkheden. 
Wanneer je bestelling is ontvangen, ontvang je automatisch een bevestiging op jouw e-mailadres. Deze bevestiging betekent niet per se dat je betaling ook al is doorgekomen. Je sieraad wordt pas in productie genomen wanneer ook de betaling is doorgekomen, hier krijg je geen melding van.  iDeal Je kunt betalen met behulp van iDeal. Dit is de meest gebruikte betalingsmethode op internet. In onze store wordt iDeal geregeld door Easy-Ideal. Na het invullen van jouw gegevens bij het afrekenen, kan er eenvoudig via iDeal betaald worden. Deze methode is een zeer veilige en snelle betaalmethode. Lees voor meer informatie over betaling en levering de Algemene voorwaarden.
Wanneer je jouw sieraad hebt besteld en betaald, wil je deze natuurlijk ook zo snel mogelijk om of cadeau geven! Dat begrijpen wij natuurlijk helemaal. We doen daarom ons best om je sieraad zo snel mogelijk te verzenden, maar het met de hand maken van sieraden kost nu eenmaal veel werk en tijd. We streven er naar om je bestelling binnen 5 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden. Je krijgt een bericht wanneer je bestelling verzonden is. PostNL We verzenden al onze bestellingen via PostNL. Een normale verzending van een bestelling onder de 30 euro kost 2.95 euro. Deze bestelling wordt dan via brievenbuspost in een brievenbusdoosje verzonden. Bij een bestelling boven de 30 euro is het verzenden gratis. Wil je graag een track and trace code ontvangen? Dat kan ook. Dit kost altijd 4.95 euro. Lees voor meer informatie over verzending de Algemene voorwaarden.