LASTJUNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 63376261.

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen LASTJUNE en de wederpartij. Door het bestellen van een product bij LASTJUNE ga je akkoord met de algemene voorwaarden. LASTJUNE behoudt zich te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s vermeld, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. LASTJUNE heeft te allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Zet- en drukfouten voorbehouden.

Betalen
De bestellingen dienen te worden betaald via iDeal. Vooruitbetaling is hierbij noodzakelijk, een bestelling wordt hierna pas in behandeling genomen. Bij het overschrijden van de betalingstermijn wordt er per e-mail een betalingsherinnering verzonden. Indien de betaling na 10 dagen nog niet is betaald, wordt de bestelling geannuleerd.

Verzenden en leveren
De kosten voor het verzenden van een bestelling onder €30,- binnen Nederland als brievenbuspost zijn € 2,95. Bij het verzenden van een bestelling boven €30,- binnen Nederland als brievenbuspost worden geen verzendkosten gerekend. Wanneer er wordt gekozen voor een Track & Trace levering zijn de verzendkosten altijd € 4,65 per bestelling. Alle bestellingen worden verstuurd via PostNL. LASTJUNE is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van producten. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarden van PostNL. De risico’s van het verzenden van de bestelling is in alle gevallen voor de klant.

De bestelling wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Op de dag dat de bestelling wordt verzonden, ontvangt de klant hier een bevestiging van per e-mail.

Spoedleveringen kunnen worden gedaan in overleg met LASTJUNE en voor een meerprijs van € 7,50 per product. Mits voor 11.00 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden.

Annuleren
Annuleren van je bestelling kan binnen 24 uur en mits je bestelling nog niet in productie is. Dit omdat het merendeel van de producten op maat gemaakte producten zijn, die niet aan andere klanten verkocht kunnen worden. Annuleren kan via info@lastjune.nl. Wanneer de geannuleerde bestelling reeds betaald is, wordt het bedrag binnen 30 dagen terugbetaald.

Ruilen en retourneren
Als het bestelde product niet aan jouw verwachtingen voldoet, mag je deze binnen 14 dagen retour sturen of ruilen. Dit met uitzondering van op maat gemaakte producten. Hierbij vervalt je ontbindingsrecht aangezien je nadrukkelijk opdracht geeft het product te maken en dit niet opnieuw verkocht kan worden.

Neem voor het retourneren contact op met info@lastjune.nl. Retourneer je product pas na een bevestiging van LASTJUNE en vermeld duidelijk je naam, adres en ordernummer bij het product in de envelop. De kosten en het risico van het retourneren van het product zijn altijd voor de klant, tenzij kan worden aangetoond dat de retourzending noodzakelijk is door een fout van LASTJUNE. Het product dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Het door de klant betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten, zal binnen 30 dagen na ontvangst van het product worden terugbetaald.

Garantie
Op alle producten zit 6 maanden garantie. Dit geldt echter niet wanneer er sprake is van:

  • Natuurlijke slijtage
  • Vlekken, verkleuringen of andere schade veroorzaakt door water, zweet, parfum, cosmetica en de zuurgraad/PH-waarde van de huid.
  • Onderdelen die gebroken of beschadigd zijn door vallen, haken of stoten.
  • Klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik.

Mocht een sieraad ondanks zorgvuldig gebruik, toch een defect gaan vertonen en valt dit binnen de garantieperiode, dan repareert of vervangt LASTJUNE het product kosteloos. De verzendkosten van klant naar verkoper en andersom, zijn voor de klant. Bovendien dient de klant voor het verzenden van het product, contact op te nemen via info@lastjune.nl.

Persoonsgegevens
Je persoonlijke gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van LASTJUNE. De gegevens worden gebruikt voor het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Daarnaast worden jouw gegevens gebruikt voor interne marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven, wanneer je hier uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven door een selectievakje aan te kruisen aan het einde van het bestelproces. LASTJUNE verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy in het geding komt.

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding is LASTJUNE genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Aansprakelijkheid
LASTJUNE is niet aansprakelijk voor de door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten.De aansprakelijkheid van LASTJUNE is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

Geschillen
Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel LASTJUNE haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Wijzigingsrecht
LASTJUNE behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van LASTJUNE.

Klachten
Wanneer je ontevreden bent over je product of de gang van zaken, dan mag je altijd contact met ons opnemen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@lastjune.nl. Wij luisteren graag naar je en zullen het vervolgens proberen op te lossen.

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF-bestand)

Geef een reactie