Tekstketting 3D bar

27,95

Deze stoere metalen ketting is voorzien van een 3D bar waar de ketting doorheen gaat. Aan alle vier de kanten is het mogelijk om jouw eigen tekst er in te laten slaan. De 3D bar heeft een lengte van 5 centimeter, is 1 centimeter breed en is daardoor een stoere hanger. Door gebruik te maken van aluminium is deze hanger wel licht van gewicht. Voor de kleur van de letters kan je kiezen tussen neutraal en zwart.

Liever een tekstketting met 3D blokje?

Wil je in plaats van de bar liever en blokje aan je ketting dan is dat ook mogelijk! Kijk hier voor dit ontwerp.

Tekst

Jouw tekst

Lettertype

Lettertype

Tekstkleur

Tekstkleur

Verpakking

Categorieën: , Tags: , , , ,

Deze stoere metalen ketting is voorzien van een 3D bar waar de ketting doorheen gaat. Aan alle vier de kanten is het mogelijk om jouw eigen tekst er in te laten slaan. De 3D bar heeft een lengte van 5 centimeter, is 1 centimeter breed en is daardoor een stoere hanger. Door gebruik te maken van aluminium is deze hanger wel licht van gewicht. Voor de kleur van de letters kan je kiezen tussen neutraal en zwart.

Liever een tekstketting met 3D blokje?

Wil je in plaats van de bar liever en blokje aan je ketting dan is dat ook mogelijk! Kijk hier voor dit ontwerp.

Wat leuk dat je kiest voor een gepersonaliseerde ketting, armband of sleutelhanger! Met veel liefde worden alle letters in het metaal geslagen. Alles is mogelijk, maar er zijn wel een paar dingen om rekening mee te houden:

■ Je tekst mag niet te lang zijn voor het plaatje of de munt. Bij de omschrijving staat hoe groot de munt of het plaatje van jouw ketting of armband is. Onderaan vind je een de richtlijnen voor het aantal tekens.

■ Houd rekening met de ronding van de munt bij een rechte tekst. De langste woorden in het midden en geen hele lange woorden. Probeer zelf in te schatten of jouw tekst gaat passen. Kom je er niet uit? Stuur even een mailtje en we bekijken de mogelijkheden!

■ Wil je een sterretje? typ dan *. Wil je een hartje? Typ dan +. Houd rekening met een spatie aan beide kanten, waardoor een icoontje dus 3 tekens inneemt. Let op: het hartje en het sterretje zijn vrij groot, dus niet zo mooi in combinatie met kleine letters. Daarbij staan de icoontjes niet altijd helemaal recht. Wanneer je graag een hele 'strakke' armband of ketting wil, kan je de icoontjes beter achterwege laten.

■ Tekens als #$%^ zijn niet mogelijk. Je kunt wel kiezen voor &@()" - . /.

■ Past er op het door jouw gekozen sieraad twee rijen tekst en wil je dit graag? Geef aan wat op welke regel moet door R1: of R2: voor je tekst te plaatsen. Wanneer je bij een leren armband kiest voor twee rijen tekst wordt automatisch gebruik gemaakt van de kleine letters. Deze zijn alleen beschikbaar in lettertype recht.

Rechte tekst
Munt 15mm: één groot teken of vier/vijf kleine tekens
Munt 25mm: 18 kleine tekens
Munt 35mm: 25 kleine tekens
Plaat 50-55mm: 15 kleine tekens
Staaf 55mm: vier keer 15 kleine tekens
Metalen armband smal: 45 kleine tekens
Metalen armband breed: twee rijen met 45 kleine tekens of 15 grote tekens.
Leren armband met metalen plaatje: twee rijen met 20 kleine tekens of één rij met 15 normale tekens

Ronde tekst
Munt 15mm: vier/vijf kleine tekens
Munt 25mm: 8 kleine tekens
Munt 35mm: 14 kleine tekens

Klik hier voor meer informatie. Is iets onduidelijk of twijfel je? Stuur een berichtje of beschrijf je wensen/twijfels bij het afrekenen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!