Tekstarmband leer (diverse kleuren)

24,95

Stoere leren tekstarmband met jouw eigen tekst. Kies voor de naam van je kids. Een inspirerende quote of een datum. Alles kan!

Een tekstarmband in favoriete kleur!

Deze armband is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Denk aan zwart, legergroen, donkerbruin, donkergrijs, gemêleerd taupe, licht petrolblauw, licht bordeauxrood en lichtgrijs. Kies daarbij uit twee verschillende soorten letters en cijfers, een rechte of een sierlijke variant (foto 2) of het typewriter lettertype. Jouw tekst kan circa 20 karakter lang zijn inclusief spaties. De armband is makkelijk in maat te verstellen.

Leuk! Bestel deze tekstarmband ook in de maat van je zoon(s), dochter(s) of man!

Tekst

Lettertype

Lettertype

Armbandkleur

Verpakking

Stoere leren tekstarmband met jouw eigen tekst. Kies voor de naam van je kids. Een inspirerende quote of een datum. Alles kan!

Een tekstarmband in favoriete kleur!

Deze armband is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Denk aan zwart, legergroen, donkerbruin, donkergrijs, gemêleerd taupe, licht petrolblauw, licht bordeauxrood en lichtgrijs. Kies daarbij uit drie verschillende soorten letters en cijfers, een rechte of een sierlijke variant (foto 2) of het typewriter lettertype. Jouw tekst kan circa 20 karakter lang zijn inclusief spaties. De armband is makkelijk in maat te verstellen.

Leuk! Bestel deze tekstarmband ook in de maat van je zoon(s), dochter(s) of man!

 

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Tekstarmband leer (diverse kleuren)”

Wat leuk dat je kiest voor een gepersonaliseerde ketting, armband of sleutelhanger! Met veel liefde worden alle letters in het metaal geslagen. Alles is mogelijk, maar er zijn wel een paar dingen om rekening mee te houden:

■ Je tekst mag niet te lang zijn voor het plaatje of de munt. Bij de omschrijving staat hoe groot de munt of het plaatje van jouw ketting of armband is. Onderaan vind je een de richtlijnen voor het aantal tekens.

■ Houd rekening met de ronding van de munt bij een rechte tekst. De langste woorden in het midden en geen hele lange woorden. Probeer zelf in te schatten of jouw tekst gaat passen. Kom je er niet uit? Stuur even een mailtje en we bekijken de mogelijkheden!

■ Wil je een sterretje? typ dan *. Wil je een hartje? Typ dan +. Houd rekening met een spatie aan beide kanten, waardoor een icoontje dus 3 tekens inneemt. Let op: het hartje en het sterretje zijn vrij groot, dus niet zo mooi in combinatie met kleine letters. Daarbij staan de icoontjes niet altijd helemaal recht. Wanneer je graag een hele 'strakke' armband of ketting wil, kan je de icoontjes beter achterwege laten.

■ Tekens als #$%^ zijn niet mogelijk. Je kunt wel kiezen voor &@()" - . /.

■ Past er op het door jouw gekozen sieraad twee rijen tekst en wil je dit graag? Geef aan wat op welke regel moet door R1: of R2: voor je tekst te plaatsen. Wanneer je bij een leren armband kiest voor twee rijen tekst wordt automatisch gebruik gemaakt van de kleine letters. Deze zijn alleen beschikbaar in lettertype recht.

Rechte tekst
Munt 15mm: één groot teken of vier/vijf kleine tekens
Munt 25mm: 18 kleine tekens
Munt 35mm: 25 kleine tekens
Plaat 50-55mm: 15 kleine tekens
Staaf 55mm: vier keer 15 kleine tekens
Metalen armband smal: 45 kleine tekens
Metalen armband breed: twee rijen met 45 kleine tekens of 15 grote tekens.
Leren armband met metalen plaatje: twee rijen met 20 kleine tekens of één rij met 15 normale tekens

Ronde tekst
Munt 15mm: vier/vijf kleine tekens
Munt 25mm: 8 kleine tekens
Munt 35mm: 14 kleine tekens

Klik hier voor meer informatie. Is iets onduidelijk of twijfel je? Stuur een berichtje of beschrijf je wensen/twijfels bij het afrekenen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!